You are currently viewing Més de 700 persones gaudeixen d’Els Pastorets de Berga pel nucli històric de Berga

Més de 700 persones gaudeixen d’Els Pastorets de Berga pel nucli històric de Berga

Aquest Nadal hi ha tornat els Pastorets de Berga. La representació de “El Bressol de Jesús” de Serafí Pitarra s’ha tornat a escenificar pels carrers de la capital berguedana durant el passat cap de setmana coincidint amb Nadal i Sant Esteve.

El resultat ha estat més que exitós. El públic assistent ha valorat molt positivament l’experiència immersiva així com el recorregut marcat per la direcció de la proposta. Més de 700 persones van gaudir dels Pastorets representats per una cinquantena d’actor i actrius amateurs de l’entitat, que durant dues tardes van representar la seva escena més de 14 vegades.

L’itinerari començava a damunt de escenari del Teatre municipal, on la gent prenia part de l’escena de l’Infern on es despertava el Satan. Tot seguit, Josep i Maria guiaven al públic pels voltants de Sant Francesc, el Cinema Catalunya o el Casal Panxo on s’hi podia veure el Portal de Betlem amb el naixement.

Vist el gran èxit de la venda d’entrades, que van quedar exhaurides en pocs dies, La Farsa va obrir ahir una sessió extraordinària a les nou de la nit, el que representa les ganes dels berguedans de mantenir viva aquesta tradició amb més de cent anys d’història a la ciutat.

Des de l’agrupació teatral, agraeixen la confiança de tots els assistents així com a l’Ajuntament de Berga i altres col·lectius que han ajudat a tirar endavant altres aspectes logístics de la representació. Esperen, també, que el proper any, es pugui representar amb la seva totalitat, el text de Pitarra amb els més de 150 actors a sobre de l’escenari.