You are currently viewing Més de quaranta representacions de Pastorets per Nadal i Sant Esteve

Més de quaranta representacions de Pastorets per Nadal i Sant Esteve

Si hi ha un cap de setmana marcat per les representacions de Pastorets arreu del país és aquest, el de Nadal i Sant Esteve, on es concentraran 43 dels dos centenars de representacions previstes.

El dia de Nadal es fan Pastorets a Arenys de Munt, Badalona, Balsareny, Berga, Calaf, Cardona, Girona, L’Hospitalet de Llobregat, Navarcles, Olesa de Montserrat, Sant Boi del Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Súria.

Per Sant Esteve, es concentra el gruix amb més d’una quarantena de representacions a Arenys de Munt,  Barcelona, Berga, Canovelles, Cardona, Collbató, Figueres, Girona, Igualada,  L’Ametlla de Merola, L’Hospitalet de Llobregat Manlleu, Manresa, Mataró, Navarcles, Olesa de Montserrat, Sabadell, Sant Boi, Sant Feliu de  Llobregat, Sant Pere de Ribes, Sant Quirze de Besora, Súria i Terrassa.

De dilluns a divendres de la propera setmana hi ha set representacions més programades.

Pastorets segurs

Des de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya i basant-se en les recomanacions de les autoritats sanitàries del país, s’ha elaborat una guia de suport per als diferents grups que la conformen, amb els protocols a seguir en matèria de prevenció de la Covid-19.

La gran majoria de grups mantenen les seves representacions, però el dia de Sant Esteve s’han suspès dues representacions (es reprendran les funcions amb normalitat el següent cap de setmana). Els Pastorets de Montblanc i els del Clot Teatre de Barcelona han suspès la totalitat de les representacions de la temporada.