You are currently viewing Els Pastorets de Valls exhaureixen entrades

Els Pastorets de Valls exhaureixen entrades

Davant les noves mesures anunciades per la Generalitat, el Grup del Teatre Principal de Valls, que ja tenia gairebé totes les entrades venudes per a les representacions d’Els Pastorets Principals de Valls, ha decidit programar una nova sessió de representació el proper dia 8 de gener per tal de redistribuir les persones que ja disposen d’entrades i respectar així les noves limitacions d’aforament.

Així doncs el Grup penja el cartell d’entrades exhaurides per a totes les funcions d’enguany. La Junta i l’Equip de direcció volen donar les gràcies a tots els espectadors que han comprat les entrades d’Els Pastorets Principals de Valls perquè la cultura és segura i ara més que mai, essencial; això és el motor que ha portat al GTP a buscar solucions per complir les noves mesures, fent així que es pugui gaudir del tradicional espectacle nadalenc un any més.