You are currently viewing Vilanova i la Geltrú presenta Els Pastorets i els Petipastorets 2021-22

Vilanova i la Geltrú presenta Els Pastorets i els Petipastorets 2021-22

El passat dijous 16 de desembre es va presentar el cartell de Els Pastorets i Petipastorets 2021-22, a la Sala Noble de la Casa Olivella. El disseny del cartell dels Pastorets ha estat encarregat, un any més, als alumnes del Taller dels Sentits de Vilanova i la Geltrú, sota la direcció de Míriam Artigas. El treballs han estat dissenyats aquest curs i han permès als seus creadors conèixer i traslladar sobre paper la visió que tenen sobre el Nadal i l’obra de teatre en qüestió. Dels 9 treballs presentats, l’escollit ha estat el de Carla Fernández.
L’acte va estar presentat per Judit Llaó, presidenta del Círcol Catòlic, que va destacar com a novetat d’enguany un nou projecte per a incloure als més menuts: “Aquest any, ens hem aventurat a fer una versió representada pels més petits de la casa, fent néixer un nou format de Pastorets per Vilanova i la Geltrú, que serien el que anomenem Petipastorets.” Uns Pastorets pensats per ser representats per nens i nenes de 3 a 13 anys, en l’aspecte artístic, musical i escenotècnic. El cartell d’aquest nou projecte el va presentar durant el mateix acte l’il·lustrador vilanoví Sebastià Serra.
Per cloure, Llaó va fer un agraïment “a les comissions del Catòlic que vetllen perquè aquests projectes tirin endavant. Persones que s’involucren hores i hores per fer una activitat voluntària i altruista i que són capaces de sacrificar els sobretaules de Nadal per venir a fer els Pastorets, per no perdre l’esperit i tret característic que uneix a tots els socis de l’entitat.”
La cloenda de l’acte va anar a càrrec de la Regidora de Cultura, Mercè Mateo, que va incidir en les inquietuds que desperten els Pastorets, i en va destacar el fet de vincular els alumnes del Taller dels Sentits amb la vessant teatral. Així mateix, Mateo, va fer èmfasi en el fet de la transmissió d’aquesta tradició; uns Pastorets amb més de 200 anys a la ciutat, tal i com han destacat els autors vilanovins Xavier López i Francesca Roig a la publicació “Els Pastorets a Vilanova i la Geltrú: Més de dos segles d’història (1814-2021)”.

ELS PASTORETS 2021-2022
Representacions 25 de desembre de 2021, a les 19h 1 de gener de 2022, a les 17h i a les 20h 2 de gener de 2022, a les 19h 8 de gener de 2022, a les 17h i a les 20h 9 de gener de 2022, a les 19h Els dies 1 i 8 hi haurà dues representacions. Durada aproximada de l’espectacle: 1h 45 minuts. Preus 8 euros, socis i infants (fins a 12 anys) 10 euros, públic general

ELS PETIPASTORETS
Representacions
2 de gener de 2022, a les 12h
9 de gener de 2022, a les 12h
Preus
5 euros, socis i infants (fins a 12 anys)
7 euros, públic general


Venda d’entrades
Per internet www.circolcatolic.com A partir del 17 de desembre. Al Teatre Círcol Catòlic 16 de desembre, a les 18:00h fins les 20.30h (socis del C.C.) 20 de desembre, a les 18.00h fins les 20.30h (públic general) I una hora abans de cada representació.