You are currently viewing Tot a punt per “Salut, pastors!”

Tot a punt per “Salut, pastors!”

Els Pastorets de Balsareny ja estan acabant de posar a punt el muntatge de l’obra Salut, pastors! (que falta ens fa!), amb dramatúrgia i direcció de Climent Ribera. La mateixa obra, moderna i trencadora, que es va escenificar la temporada passada i que va agradar als que la van poder veure, tot i que no es van poder completar les representacions previstes a causa de les restriccions sanitàries per prevenir la pandèmia.

És un espectacle trencador, contemporani, amb un subtext innovador, on els personatges tradicionals prenen vida en l’actualitat, deixant de banda els poders sobrenaturals; són del tot humanitzats i viuen els problemes de la gent del nostre temps. En el seu recorregut, els personatges faran un important viatge emocional, aprenent que és difícil i injust posar etiquetes de bons i dolents, ja que simplement existeixen les situacions i els camins per on decidim tirar.

L’obra, amb onze actors i una durada de 70 minuts, es presentarà, en doble sessió, els dies 25 de desembre de 2021 a les 18:00 i a les 19:30, i els dies 2, 9 i 16 de gener de 2022, a les 17:00 i a les 19:00. La venda anticipada es pot fer al web: www.pastoretsbalsareny.cat

Repartiment:

 • Modista: Mercè Soler
 • Rovellona: Gemma Canals
 • Lluquet: Abel Fornell
 • Satanàs: Núria Gómez
 • Llucifer: Josep M. Soler
 • Miquel: Dúnia Fornell
 • Jeremies: David Trias
 • Marta: Txell Sorolla
 • Tramoia: Isidre Viu
 • Maria: Jana de Miguel
 • Gabriel: Mireia Trias
 • Dramatúrgia i Direcció: Climent Ribera