You are currently viewing Tornen Els Pastorets de Montblanc

Tornen Els Pastorets de Montblanc

L’Associació Cultural Pastorets de Montblanc, ja ha posat a la venda les entrades per assistir a les representacions dels Pastorets de Montblanc d’aquest 2021.

Es faran dues representacions: el 26 de desembre, dia de Sant Esteve, i el 2 de gener. Ambdues al Centre Cultural Sant Jordi.

L’entitat també fa una crida a rebre cuplets dels espectadors que seran cantats els dies de les representacions. Amb aquest objectiu el grup fa una crida a rebre aportacions anònimes amb l’estrofa picaresca sobre l’actualitat montblanquina a ritme de la cançó popular catalana “L’Hereu Riera”.

Pinta els Pastorets

Per últim, el grup també ha presentat les làmines de la il·lustradora montblanquina Helena Requesens per il·lustrar. El grup de Montblanc fa una crida a compartir les obres artístiques a les xarxes socials amb l’etiqueta #pastoretsmontlbanc. Les làmines poden descarregar-se a la pàgina web del grup de la Conca de Barberà.