You are currently viewing Tret de sortida dels Pastorets de Montblanc

Tret de sortida dels Pastorets de Montblanc

Després de l’aturada de l’activitat a causa de la Covid-19, i de la suspensió de la representació dels Pastorets de Montblanc 2020 amb més de 80 anys ininterromputs, el passat diumenge 17 d’octubre es va donar el tret de sortida a la nova temporada d’aquesta representació nadalenca.
Així doncs, han començat els assajos amb un repertori renovat on hi participen una quarantena d’actors i actrius. Malgrat el retorn a l’activitat i les bones notícies, la colla infantil dels Pastorets de Montblanc va decidir, per prudència, mantenir en suspensió les seves representacions un any més.

Nous decorats
Tot i així, aquest any s’espera amb molta expectativa i motivació per part del grup de teatre. S’estrenaran dos decorats nous: el bosc tenebrós i el carrer de Betlem. Aquests dos decorats, que defugen de les escenes pintades sobre paper que hi havia fins ara, seran amb relleu, il·luminació pròpia i elements tridimensionals que permetran una millor interacció amb els actors i actrius.
L’Associació Tècnics de Poble, encarregada de la llum i el so, també treballa per aportar tot un seguit de millores tècniques per oferir al públic nous efectes especials perquè l’espectacle guanyi en qualitat.