You are currently viewing El Grup del Teatre Principal inicia la venda d’entrades per a “Els Pastorets Principals”

El Grup del Teatre Principal inicia la venda d’entrades per a “Els Pastorets Principals”

Ja estan a la venda les entrades de “Els Pastorets Principals de Valls”. El Grup del Teatre Principal ja fa setmanes que comença a engegar motors per portar de nou el seu espectacle més tradicional a l’escenari del Teatre Principal. Com l’any passat, plantejarà l’espectacle seguint tots els protocols i plans sectorials del Departament de Cultura i de Sanitat de la Generalitat de Catalunya. El grup treballarà en grups de convivència, i es podran veure més actors i actrius a l’escenari, tornant en la mesura que es pugui, als Pastorets de sempre. 

Aquest any, un nou equip de direcció està treballant per tenir el guió enllestit que donarà vida a les peripècies del Fredolic, el Garrafó, la Sulina i la Mariana. No hi faltaran els dimonis que s’enrabien, i l’àngel que s’hi enfronta. I com sempre, alguna sorpresa. Ben aviat el grup començarà els assajos.


D’aquesta manera doncs, des del Grup del Teatre Principal s’anima a tothom a adquirir la seva entrada preferiblement través de la venda en línia a www.valls.cat, o a les taquilles del Principal de Valls.