You are currently viewing Estrenem pàgina web

Estrenem pàgina web

Coincidint amb el quinzè aniversari del domini web pastoretsdecatalunya.cat, hem estrenat nova pàgina web. Es tracta d’un site més modern, més accessible, més segur, i més intuïtiu i fàcil d’utilitzar, construït sobre la plataforma WordPress.

Aquest nou lloc web, creat per Fila 12, recull tota la informació de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, del fenomen dels Pastorets, la seva història i una relació dels diferents textos inventariats des del segle XII. A la pàgina també s’hi recullen les diferents representacions que fan els grups associats a la Coordinadora, amb un mapa que els geolocalitza, així com un cercador que permet trobar la representació que millor encaixi a l’espectador.

Òbviament, la web també recull informació sobre la pròpia Coordinadora així com les activitats que desenvolupem: Els Congressos, les Trobades, el Fotoconcurs i l’Ajut a la Investigació.

Per últim, a l’apartat notícies s’hi podrà trobar tant l’actualitat dels grups com de la pròpia Coordinadora de Pastorets.

Sigueu benvinguts i benvingudes a la nostra nova web!