You are currently viewing Tanquem un acord de col·laboració amb Fila 12

Tanquem un acord de col·laboració amb Fila 12

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya i Fila 12 hem tancat un acord de col·laboració gràcies al qual l’empresa de solucions pel món cultural, d’oci i associatiu ofereix de manera gratuïta als grups de Pastorets que conformen la Coordinadora una eina que permet poder portar un registre de les sessions de treball presencials de Pastorets: assajos, muntatges proves de vestuaris, etc. L’acord serà vigent fins a finalitzar la temporada d’enguany.

L’eina es basa en la solució de gestió de socis de Fila 12 i permet donar d’alta amb les dades de contacte a les persones que participen en diferents trobades presencials que es puguin realitzar, dur un control de totes les sessions de treball i saber qui hi ha participat, extreure un llistat amb totes les sessions on hi ha participat una persona determinada, etc. L’objectiu primordial és, en cas de positiu per Covid-19, poder fer la traçabilitat del contacte i aïllar aquelles persones que hagin estat en contacte amb el cas índex.

Es tracta d’una solució absolutament online amb totes les garanties de seguretat i que compleix el Reglament General de Protecció de Dades. S’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu que tingui connexió a Internet i les dades queden emmagatzemades al núvol i, a més, permet crear diferents usuaris per a que siguin diversos responsables els que portin el control i registre d’assistents a les trobades presencials.

La setmana passada Fila 12 va fer una presentació virtual als diferents grups de Pastorets que conformen la Coordinadora i ja n’hi han diversos que han mostrat el seu interès en implementar aquesta solució quan puguin reobrir els teatres i reprendre els assajos.

Si vols més informació, posa’t en contacte amb nosaltres.