You are currently viewing Veredicte del Vè Concurs de Fotografia “Els meus Pastorets”
Lluita celestial - Primer premi del VI Concurs de Fotografia - Autor: Robert Mañe - Pastorets: Granollers

Veredicte del Vè Concurs de Fotografia “Els meus Pastorets”

El concurs de fotografia “Els meus Pastorets“, organitzat per la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, té com a objectiu crear un fons de fotografia creativa i de qualitat en relació amb els Pastorets. Aquest fons ha de servir, a curt termini, per poder disposar de bones fotografies a nivell de difusió i imatge pública de Pastorets, a mig termini per desenvolupar una exposició sobre el “fenomen Pastorets”, amb voluntat de ser itinerant i a llarg termini per documentar la trajectòria dels Pastorets.

Enguany s’ha dut a terme la 5a edició, el veredicte del qual s’havia de fer públic durant el IV Congrés de Pastorets a l’Espluga de Francolí. Les circumstàncies actuals han fer que el Congrés de Pastorets quedés ajornat i amb ell, totes les activitats, tallers i ponències que s’hi celebraven.

Des de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya vam decidir no fer esperar més els 27 participants del fotoconcurs d’enguany i per això el 14 d’abril de 2020, un mes just de la data del Congrés, hem fet públic el veredicte.
El jurat va decidir atorgar els premis a les següents obres:

  • Primer premi amb el nom de treball assignat: Dansa infernal de Narcís Reverendo dels Pastorets de Girona.
  • Segon premi amb el nom de treball assignat: Non serviam! de Jaume Quílez dels Pastorets de Mataró, i
  • Tercer premi amb el nom de treball assignat: La desesperació, de Lluís Zamora dels Pastorets de Palafrugell.
  • A més dels tres premis, el jurat ha decidit atorgar un accèssit al treball assignat amb el nom de Pecat capital de Lluís Zamora dels Pastorets de Palafrugell.

El jurat del fotoconcurs i els membres de la Junta de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya volem agrair la participació als vint-i-set autors de les 80 obres presentades procedents de 20 grups diferents de Pastorets repartits per tota la geografia catalana: Arenys de Munt, Balsareny, Barcelona El Clot, Barcelona Poblenou, Berga, Calaf, Canovelles, Collbató, Girona, Granollers, L’Ametlla de Merola, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Palafrugell, Pals, Rubí, Sant Feliu de Guíxols, Valls i Vilanova i La Geltrú.

Per visualitzar les 80 obres presentades feu clic aquí, i per visualitzar les fotografies premiades feu clic aquí.