Setmana intensa pels Pastorets, amb més de 130 representacions en 6 dies

Els Pastorets de Catalunya viuen una de les seves setmanes més intenses ja que es faran més de 130 representacions entre Nadal i el dilluns 30. Un any més, Nadal i Sant Esteve es converteixen en dies forts per acollir una bona part del 65.000 espectadors que s’esperen aquesta temporada. Entres els dos dies es faran quasi 60 representacions en municipis com Vilanova i la Geltrú, Balsareny, Montblanc, Cardona, Súria, Ripoll, Sant Boi de Llobregat, Calaf, Girona, l’Hospitalet de Llobregat, Arenys de Munt, Manlleu, Terrassa, Igualada, Mataró, Sabadell o Barcelona.

No obstant, el diumenge 29 de desembre serà el gran dia dels Pastorets amb més de 40 representacions en un sol dia. 

LA TEMPORADA: MÉS DE 270 REPRESENTACIONS

Aquesta temporada els Pastorets esperen més de 65.000 persones que es repartiran en les més de 270 representacions que hi ha previstes entre meitat de desembre (la primera representació es va fer a Barcelona el dia 14) fins al mes de febrer. Els Pastorets del Vendrell seran els encarregats de tancar la temporada amb l’última representació el 9 de febrer al Teatre Municipal Àngel Guimerà.