You are currently viewing Els Pastorets de Catalunya, protagonistes de La Grossa de Cap d’any

Els Pastorets de Catalunya, protagonistes de La Grossa de Cap d’any

Aquest matí un grup d’una vuitantena de persones de diferents grups dels Pastorets de Catalunya han visitat els estudis de TV3 a Sant Joan Despí per participar al sorteig de La Grossa de Cap d’any. 

Els Pastorets han sigut autèntics protagonistes del sorteig ja que des de l’Ametlla de Merola han pogut explicar com van viure el primer premi de la Grossa que van repartir l’any passat des dels Pastorets del poble, el president de la Coordinadora de Pastorets, Lleonard del Río, ha sigut entrevistat i ha recordat que els Pastorets “són una alegria” i que “encara queden moltes representacions pendents” i els presentadors de La Grossa, Anna Bertran i Llucià Ferrer, han fet una crida als espectadors perquè els vagin a veure les representacions que estan “més a prop del que et penses” i han creat el lema “els Pastorets seran sempre nostres”. 

Al finalitzar, s’ha fet la tradicional foto de família al mateix plató amb els presentadors i la protagonista del dia: La Grossa.