I convocatòria dels premis de recerca ‘Pastorets de Catalunya’

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya convoca els primers premis “Pastorets de Catalunya” per estimular la recerca i el coneixement sobre les representacions teatrals d’Els Pastorets entre els treballs de batxillerat 2018-2019.

Són uns premis amb caràcter anual i es poden presentar tots els alumnes de 2n de batxillerat matriculats a les escoles de Catalunya durant el curs 2018-2019 i que hagin fet un treball de recerca que tingui com a eix central les representacions de Pastorets. Alguns dels diferents àmbits que poden ser protagonistes del treball són: l’àmbit teatral, escenogràfic, històric, literari, antropològic…

Hi haurà un únic premi en metàl·lic de 400 € i un diploma honorífic. També es concedirà una menció a l’escola. El jurat que avaluarà els treballs de recerca que es presentin estarà format per dues persones de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, dues persones de l’àmbit cultural i una persona del món acadèmic. 

Els treballs es poden presentar fins a les 24:00 del dijous 30 de maig del 2019 a través del formulari que hi haurà al web de la Coordinadora www.pastoretsdecatalunya.cat. Al web també es publicarà els detalls de les bases dels premis. El jurat concedirà el premi el 30 de juny del 2019.