You are currently viewing Arriba una nova edició del IV Fotoconcurs Els meus Pastorets

Arriba una nova edició del IV Fotoconcurs Els meus Pastorets

Un any més des de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya s’organitza el Fotoconcurs “Els meus Pastorets” que busca la millor fotografia entorn al fenòmen dels Pastorets en el seu sentit més ampli incloent tot el seu entorn artístic, tècnic i humà. Les fotografies poden ser relatives a qualsevol moment, escena, situació, espai, activitat o àmbit dels Pastorets, i n’ha de reflectir el seu esperit. Es valorarà que la fotografia transmeti l’esperit dels Pastorets, la creativitat i originalitat, la qualitat artística i la qualitat o dificultat tècnica de la imatge.  

Els participants poden presentar les seves obres fins al 15 de febrer de 2018 omplint el següent formulari, adjuntar-hi els fitxers de les fotografies i enviar-ho: https://goo.gl/forms/8tIay1xVwyqrliw22.

El jurat emetrà el seu veredicte i el resultat es farà públic a la propera Trobada de Pastorets que es durà a terme el 17 de març de 2018, a Valls.

Consulteu les bases del concurs aquí