You are currently viewing Els Reis portaran més d’una setantena de representacions de Pastorets arreu del país

Els Reis portaran més d’una setantena de representacions de Pastorets arreu del país

La temporada dels Pastorets d’enguany arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana de tres dies amb 74 representacions arreu del territori. El dia de Reis se’n faran 17, dissabte 22 i diumenge 35. Aquesta és la primera vegada que el cap de setmana de Reis destrona el de Nadal en volum de representacions. Això es deu, fonamentalment, a la configuració del calendari de les festes nadalenques d’enguany que ha fet que els festius coincidissin amb caps de setmana. 

Les diferents representacions es poden consultar a la pàgina web de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya.

La temporada de Pastorets atrau cada any uns 60.000 espectadors i les 240 representacions de la temporada són possibles gràcies a la implicació de més de 6.600 persones que, de manera voluntària, fan d’actors, responsables de vestuari, maquillatge… i que, en definitiva, fan possible cada una de les representacions.