You are currently viewing Torna el Fotoconcurs ‘Els meus Pastorets’

Torna el Fotoconcurs ‘Els meus Pastorets’

Arriba la tercera edició del Fotoconcurs “Els meus Pastorets”, on tots aquells fotògrafs aficionats o professionals, vinculats directa o indirectament a qualsevol grup de Pastorets que formi part de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, pot participar presentant un màxim de tres fotografies. 

Es tracta d’una iniciativa que pretén crear un fons de fotografia creativa i de qualitat en relació a Pastorets, no només per poder disposar de bones fotografies a nivell de difusió i imatge pública de Pastorets sinó, també, per poder desenvolupar a mig termini una exposició itinerant sobre el “fenomen Pastorets” i, a llarg termini, per documentar la trajectòria d’aquesta arrelada tradició. 

La temàtica de les fotografies que es presentin al concurs engloba el sentit més ampli de Pastorets, des del seu entorn artístic, tècnic i humà, incloent qualsevol moment, escena, situació, espai, activitat o àmbit i, sobretot, n’ha de reflectir el seu esperit. En aquest sentit, es valorarà tant la transmissió de l’esperit de Pastorets, com la creativitat, l’originalitat i la qualitat o dificultat tècnica de la imatge. 

Si tens ganes de participar-hi consulta les bases del concurs.