You are currently viewing La temporada de Pastorets arriba al seu punt àlgid amb gairebé un centenar de representacions en tres dies

La temporada de Pastorets arriba al seu punt àlgid amb gairebé un centenar de representacions en tres dies

La temporada dels Pastorets d’enguany arriba al seu punt àlgid aquest cap de setmana, gairebé un centenar de representacions –el que suposa prop del 50% del total— tindran lloc entre els dies de Nadal i Sant Esteve i el diumenge 27 de desembre.

Així doncs, el dia de Nadal hi ha programades un total de 20 representacions en diversos municipis d’arreu de Catalunya. Pel que fa el dia de Sant Esteve, s’esperen 28 actuacions. El plat fort, però, arriba diumenge 27 de desembre quan es duran a terme un total de 39 actuacions arreu del territori català. Després de cap d’any les actuacions dels Pastorets tornen amb força amb més d’una setantena els dies 1, 2 i 3 de gener.

Les diferents representacions es poden consultar a la pàgina web de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya: www.pastoretsdecatalunya.cat. La temporada de Pastorets atrau cada any uns 60.000 espectadors i els diferents espectacles (més de 240) són possibles gràcies a la implicació de més de 6.600 persones que, de manera voluntària, fan d’actors, responsables de vestuari, maquillatge… i que, en definitiva, fan possible cada una de les representacions.