You are currently viewing Els Pastorets tindran, a partir de demà, el seu calendari d’advent

Els Pastorets tindran, a partir de demà, el seu calendari d’advent

Els Pastorets tindran aquest Nadal la seva versió del Calendari d’Advent. De la mà de l’estudi creatiu Think&View arribaran demà els Pastorets d’Advent

Regalar caramels des de la xarxa és complicat, així que s’ha optat perquè l’obsequi sigui un fragment de la història dels Pastorets. Seguint la mateixa dinàmica dels calendaris d’advent que fan més curta l’espera fins al Nadal, de l’1 al 24 de desembre, cada dia es descobrirà una casella on s’explicarà una escena d’Els Pastorets.

Les escenes recullen les aventures de dos germans, el Roc i el Lluc, que després de sentir la història dels Pastorets de la veu de la seva àvia, es converteixen en els protagonistes d’aquestes aventures a través dels seus somnis. Cada casella consta d’una il•lustració  i d’una veu en off que explica un conte on surten tots els personatges i escenes principals de l’obra tradicional. D’una manera amena i distreta, els petits de la casa podran entendre i conèixer els personatges d’aquest clàssic fent un tastet abans d’anar-los a veure al teatre durant aquestes festes.L’objectiu és fer un homenatge a una de les tradicions nadalenques que més ens agrada: les representacions dels Pastorets i, alhora, afavorir que aquesta tradició es mantingui entre els més joves.

La idea i la producció són responsabilitat de Marc Martinez. El guió del conte és a càrrec de Dani Coma, pedagog teatral, la veu en off està realitzada per el Jordi Fiblà i la música, Pere Tió.