You are currently viewing Un centenar de representacions de Pastorets es concentren en aquests propers dies

Un centenar de representacions de Pastorets es concentren en aquests propers dies

Cent representacions, gairebé el 50% de les que els grups que conformen la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, es faran aquests propers quatre dies. Els dies de Nadal i Sant Esteve i el cap de setmana del 27 i 28 de desembre s’esdevé el punt àlgid de la temporada.

Així doncs, el dia de Nadal per la tarda, hi ha programades una vintena de representacions, a l’endemà -dia de Sant Esteve- se’n programen una trentena. El gruix de les representacions s’escaurà el diumenge 28 amb un total de 38 grups representant diferents textos de Pastorets arreu del territori. Per al dissabte 27 de desembre hi ha programades 17 representacions.

Les diferents representacions es poden consultar a la pàgina web de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya: www.pastoretsdecatalunya.cat

En total, la Coordinadora de Pastorets agrupa a 55 grups que programen 231 representacions per les quals s’hi espera que hi passin 60.000 espectadors. Els diferents espectacles de Pastorets són possibles gràcies a més de 6.000 persones que, de manera voluntària, fan d’actors, tramoies, responsables de vestuari, maquillatge, etc.