La Xarxa i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya signen un acord de col•laboració

La Xarxa i la Coordinadora de Pastorets de Catalunya han signat un acord que permetrà emetre la nit de Nadal Els Pastorets de Mataró per diferents televisions locals de Catalunya. Concretament s’emetran a les 20 hores a través d’ETV, nord, El Punt Avui TV, Canal Taronja Central, Empordà TV, Canal Blau TV, teleb, El9TV, Canal Terrassa, TV Ripollès, Canal Terres de l’Ebre, m1tv, RTV Andorra i Olot Televisió.

L’acord també ha permès, a través del programa 1món.cat conèixer diferents aspectes d’aquesta tradició gràcies a reportatges que s’han centrat en representacions concretes com les d’IgualadaArenys de MuntPalafrugell i el Vendrell.

A més, l’acord també ha permès l’emissió de la falca promocional dels Pastorets de Catalunya i de l’espot de televisió