You are currently viewing Agraïment a tots les persones que van fer possible la presentació de la temporada a Metro de Barcelona

Agraïment a tots les persones que van fer possible la presentació de la temporada a Metro de Barcelona

Des de la junta de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya volem agrair molt sincerament la col·laboració desinteressada de totes les persones que vau fer possible que l’acció del dimecres passat fos un èxit. També volem donar les gràcies als responsables de les àrees de Cultura i Comunicació de TMB.

GRÀCIES a: Jordi Vilamú (Manresa), Imma Torrecillas (Manresa), Sergi Gamisans (Manresa), Carlos Hernández (Manresa), Èlia Ferrer (Igualada) Jordi Solà (Igualada), Alfons Ferrer (Igualada), Mateu Fité  (l’Ametlla de Merola), Benet Fité  (L’Ametlla de Merola), Núria Gavaldà (Barcleona Jove Calassanç Teatre), Joaquim Font (Mataró), Antoni Ars (Mataró), Aureli Quintana (Mataró), Miquel Àngel Aragon (Mataró), Lluís Armengol ( Mataró), Rafael Vera (Mataró), Pere Vázquez  (Mataró), Josep Lluis Iglesias (Mataró), Mercè Cuquerella (Rubí), Judit Montiel ( Rubí), Roc Esquius (Súria), Josep Serrat (Súria), Josep Peramiquel ( Súria) i Elisabet Coma (Barcelona Poblenou).