You are currently viewing Es convoca un concurs de fotografia dels espectacles de Pastorets

Es convoca un concurs de fotografia dels espectacles de Pastorets

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya ha convocat el Segon Fotoconcurs “Els meus Pastorets”. Una dotació de 600 euros es repartirà en els tres premis previstos en les bases d’aquest concurs que té per objectiu crear un fons d’imatge creativa i de qualitat en relació amb els espectacles de Pastorets durant les festes de Nadal.

En aquesta convocatòria hi poden participar tots els fotògrafs aficionats o professionals vinculats a qualsevol grup de Pastorets que formi part de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. Cada autor podrà presentar a concurs un màxim de tres fotografies, no publicades, no premiades i originals. La temàtica de les imatges serà els Pastorets, en el més ampli sentit, incloent tot el seu entorn, artístic, tècnic i humà. Poden ser fotos en color, blanc i negre o sèpia i podran ser fetes per qualsevol procediment tècnic i mitjà, tant amb càmera convencional, digital o telèfon mòbil. S’admetrà qualsevol tècnica d’exposició o retoc. Les imatges caldrà presentar-les en format digital JPG i amb alta resolució (recomanat a partir de 3.500 x 2.400 ppi per a facilitar-ne la reproducció), i per raons de valoració no podran ser panoràmiques o seriades.

Les obres podran presentar-se fins al dia 15 de febrer de 2015. El jurat, format per fotògrafs reconeguts, emetrà el seu veredicte que es farà públic el proper 18 d’abril de 2015, en el decurs de l’Assemblea i Trobada de Grups de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya. Per a obtenir les bases i més detall de la convocatòria, cal adreçar-se a la web www.pastoretsdecatalunya.cat.

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya, actualment agrupa cinquanta-tres espectacles d’arreu del país. La Coordinadora és l’ens que agrupa aquests espectacles amb l’objectiu de compartir, sumar esforços i divulgar tot aquest patrimoni cultural. Cada Nadal suma una activitat de més de 6.000 participants i més de 60.000 espectadors.