You are currently viewing La Coordinadora de Pastorets de Catalunya estrena nova pàgina web

La Coordinadora de Pastorets de Catalunya estrena nova pàgina web

Des de fa uns dies la Coordinadora de Pastorets de Catalunya ha estrenat un nou disseny de la seva pàgina web www.pastoretsdecatalunya.cat. El nou site incorpora un disseny més àgil, modern i intuïtiu. La web que manté els continguts ja existents i n’afegeix de nous, disposa d’un complert calendari de tota la temporada de representacions, que es pot consultar o bé per dates o bé per territori a través d’un mapa.

La pàgina web també disposa d’una àrea interna per als grups, que a través del seu accés personal poden consultar les actes de les diferents assemblees, accedir a serveis i recursos o a informacions de la junta, entre d’altres.